Gündem:
banner175
Denizli protokolünden 2020 mesajları
DENİZLİ VALİSİ HASAN KARAHAN
Sevinçleriyle, hüzünleriyle 2019 yılını geride bırakırken, beklentiler ve umutlarla yeni bir yıla girmenin heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Öncelikle, 2020 yılının Denizli’mize, Ülkemize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini, yeryüzünde barışa, dostluğa, dayanışmaya vesile olmasını diliyorum. 
Yeni yıl, geçmiş bir yılın muhasebesinin yapılmasının yanı sıra, geleceğe ilişkin yol haritalarının tekrar belirlenmesi, planlanması ve gözden geçirilmesi için iyi bir vesiledir.
Ülke ve millet olarak amacımız,  bu güzel vatan toprakları üzerinde, bu şanlı bayrağın altında, el ele, omuz omuza, gönül gönüle ve kardeşçe huzura ve barışa olan inancımızı tazeleyerek, ülkemizi ve Denizli’yi hak ettiği noktaya taşımaktır.
Yeni yıllar geçen bir yılın muhasebesinin yapılmasının yanı sıra yeni yıla ilişkin yol haritasının yaşanan tecrübeler ışığında gözden geçirilmesine olanak sağlayan dönüm noktalarıdır. Bizler de bu anlayıştan hareketle geçmiş yılda hemşerilerimize daha iyi hizmet verme, ilimizin potansiyelini daha iyi noktalara taşıma çabasıyla hemen her alanda hayata geçirdiğimiz projeleri, 2020 yılında da aynı kararlılıkla sürdürerek ülkemizin aydınlık yarınlarına katkı yapmanın gayreti içerisinde olacağız.
Şüphesiz Denizli’nin daha etkili bir mesafe alma konusunda ortak bir iradeye sahip olması en büyük gücümüzdür. Bu birlik ruhunun yeni yılda da devam edeceğine olan güvenimiz tamdır.
Bu duygu ve düşüncelerle, 2020 yılının ülkemiz, milletimiz, İlimiz ve bütün insanlık için sağlık, mutluluk, barış ve huzur dolu bir yıl olmasını temenni eder;  tüm Denizli halkının yeni yılını kutlar; selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.
 
DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ZOLAN
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, birçok projenin tamamlanarak hizmete alındığı 2019 yılı gibi 2020'nin de Denizli için güzel ve kazançlı bir yıl olmasını dileyerek, "Yeni yıl Denizlimize, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirsin" dedi.
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yeni yıl mesajı yayımladı. Geride kalan 2019 yılında Denizli'yi daha iyiye ve daha güzel götürme noktasında çok yoğun çalışmalar gerçekleştirdiklerini, bu kapsamda birçok projeyi tamamlayarak hemşehrilerinin hizmetine sunduklarını vurgulayan Başkan Osman Zolan, 2019 yılının Denizli için güzel ve kazançlı bir yıl olduğunu ifade etti. 2020 yılında da aynı hizmet anlayışı ile vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Osman Zolan, şunları bildirdi: "Yeni yıl, başta Denizlimiz olmak üzere, ülkemiz ve tüm insanlık için güzelliklere vesile olsun inşallah. Denizlimiz bugün dünden daha ileride ve parmakla gösterilen bir kent konumuna geldi. İnşallah yeni yıl, yine el ele, kol kola, omuz omuza Denizlimizin ve çocuklarımızın aydınlık yarınları için çalışacağımız bir yıl olsun."
 
2020 yılının sağlıklı, mutlu ve huzur dolu bir yıl olmasını temenni eden Başkan Osman Zolan, "Yeni yıl Denizlimize, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirsin. Kötü olayların yaşanmadığı, barışın ve huzurun egemen olduğu bir yıl olsun. Denizlimiz hep kazanmaya devam etsin. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın hayırlara vesile olmasını diler, şehrimize, insanlarımıza, ülkemize güzellikler getirmesini temenni ederim. Birlik ve beraberlik içinde Allah'ım yolumuzu açık etsin. Yarınımız bugünümüzden daha güzel olsun" dedi.
 
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. HÜSEYİN BAĞ
“Yeni bir yıl; yeni umutları, yeni heyecanları, yeni mutlulukları ve yeni başarıları beraberinde getirir. Pamukkale Üniversitesi Ailesi olarak bizler, bilimsel çalışmalarımız ve projelerimizle güzel başarılara imza attığımız; ilimizdeki çeşitli kamu-kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri ile birlikte gerçekleştirdiğimiz iş birlikleri ile başarılı bir yılı geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bilime ve insanlığa faydalı projeleri hayata geçiren ve toplumsal duyarlılığı yüksek bireyler yetiştiren bir Üniversite olmanın verdiği mutluluk ve gururla, 2020 yılında aynı azimle çalışmalarımıza devam edeceğimize inancım tamdır.
2020 yılının başta ilimiz ve ülkemiz olmak üzere tüm Dünya’da barış, sevgi ve hoşgörü ortamının hâkim olduğu bir yıl olmasını dilerken, tüm bu duygu ve düşüncelerle herkesin yeni yılını en içten duygularla kutlar, yeni yılın hepimize sağlık, huzur, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ederim.
 
PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANI AVNİ ÖRKİ
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki,  2020 yılının bir önceki seneden daha güzel geçmesini temenni etti. Başkan Örki, “2020 yılında halkımızın mutluluğu için önemli projeleri hayata geçirmeyi planlıyoruz” dedi.
 
Denizli’nin en büyük ilçesi olan Pamukkale’de ‘Mutlu İnsanların Yaşadığı İlçe Pamukkale’ sloganıyla çalışan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, yeni yıl ile ilgili olarak bir mesaj yayımladı.  Her yeni yılın yeni umut demek olduğunu söyleyen Başkan Örki mesajında, “Geride kalan 2019 yılı kimilerimiz için güzellikler kimimiz de için de sıkıntılarla geçti. Her yeni bir yıl herkes için yeni bir başlangıç anlamı taşır. Halkın mutluluğu için çalışmayı ilke edinen Pamukkale Belediyesi olarak yeni yılda da bu doğrultuda çalışmaya devam edeceğiz. 2019 yılında halkımızın her zaman yanlarında olduk. Belediyeden beklentilerini dinleme imkanımız oldu. Yeni yılda önceliklere göre çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Başta Pamukkale’de yaşayan vatandaşlarımız olmak üzere Denizli halkı ve tüm ülkemizin yeni yılını kutluyorum. 2020 yılı tüm dünyaya barış ve mutluluklar getirsin” dedi.
 
MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI ŞENİZ DOĞAN
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, yeni yıl kutlama mesajı yayımladı. Başkan Doğan, “Sevinçleriyle, hüzünleriyle; acı, tatlı hatıralarıyla 2019 yılını geride bıraktık. Göreve geldiğimiz günden bu yana Merkezefendi için bütün gücümüzle, gece gündüz durmadan çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Yeni yılda, yeni dönemde daha yaşanabilir, daha güzel, daha sağlıklı bir Merkezefendi amacıyla birçok projeye imza atacağız. Şimdi yeni bir yıla merhaba diyoruz. Dilerim ki 2020 yılı bizlere güzelliklerin, sevginin, saygının ve kardeşliğin paylaşıldığı, adaletin ve hukukun egemen olduğu günler getirsin. İlçemizde, şehrimizde, ülkemizde ve bütün dünyada aydınlık, mutlu ve huzurlu bir yıl olsun. 2020 yılı hepimize kutlu olsun” dedi.
 
TAVAS BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN İNAMLIK
Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık,Yeni Yıl dolayısıyla basın mesajı yayımladı.
Başkan İnamlık mesajında: “Verimli bir yılı geride bırakırken, yeni projelerle ve  hizmetlerle yeni bir yıla girmenin heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz.
         2019 yılında Ülkemizde önemli değişim ve gelişmeler yaşanmıştır.Bu değişim ve gelişmeler ışığında İlçemizin gelişmesi, kalkınması, vatandaşlarımızın refah seviyesinin yükselmesi, yaptığımız ve yapacak olduğumuz hizmetlerden en iyi şekilde yararlanmaları için çalışmalarımız devam edecektir.
Birlikteliğin ve azimle çalışmanın sonucunun başarı olacağını ve Yeni yılda hayata geçirecekleri birçok projenin heyecanını şimdiden yaşadıklarını belirten Başkan İnamlık, ‘’ Siz değerli hemşehrilerimin duyduğu güven, inanç ve destekle 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından göreve gelmemiz sonrasında hemşehrilerimiz için gece gündüz demeden İlçemizdeki sorunların çözümü noktasında büyük bir özveri ve gayretle çalışmalar gerçekleştirmekteyiz.2020 yılında da hizmet zincirimize birbirinden değerli projeler kazandırarak,İlçemizi birçok alanda daha ileriye taşıyacağız.Biz, İnsana yatırımın en değerli yatırım olduğuna inanıyoruz.Bu sebeple projelerimizin tamamında, insana yatırım yapmak temel ilkemiz.Katılımcı, insan merkezli yönetim ve insana hizmet odaklı sosyal belediyecilik anlayışıyla Tavasımıza en güzel,birbirinden değerli hizmetlerin ve projelerin kazandırılması için azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle siz kıymetli hemşehrilerimin Yeni yılını tebrik eder;  sağlık, mutluluk, başarı ve huzur dolu bir yıl dilerim. “dedi.
 
BABADAĞ BELEDİYE BAŞKANI ALİ ATLI
Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı, "2019 yılını acısıyla tatlısıyla bitirdik. Hem güldüğümüz hem eğlendiğimiz hem de acı günlerimiz oldu. 2020 yılının Babadağ'ımız ve ülkemiz adına başarı, mutluluk ve huzur dolu bir yıl olarak geçmesi, vatandaşlarımızın hak ettiği demokratik ve toplumsal tüm çağdaş kriterlerin güçlenerek yaşandığı bir yıl olması en büyük temennimdir. Babadağ Belediyesi olarak 2019 yılında çalışmalarına başladığımız birçok önemli projeyi, 2020 yılında siz değerli hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Bugüne kadar olduğu gibi, 2020 yılı da sosyal belediyecilik hizmetlerimiz ve yatırımlarımızla dopdolu bir yıl olarak geçecek. Bu duygu ve düşüncelerle; siz değerli hemşerilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar; sağlık ve mutluluklar dilerim” dedi.
 
BULDAN BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA ŞEVİK
Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, yayınladığı yeni yıl mesajında,  her yeni yılın, yeni başlangıçlar, yeni heyecanlar demek olduğunu belirterek, "Biz de 2020 yılını,  Buldan’ımıza kazandıracağımız yeni hizmetlerin, temennisiyle karşılıyoruz. Buldan’ımıza modern bir çehreye kavuşturacak, daha modern, sosyal ve kültürel alanda daha aktif,  turizm alanında daha güçlü bir ilçe konumuna kavuşturmak için çalışmalarımızı 2020 yılında da tüm gayretimizle sürdüreceğiz” dedi.
Başkan Şevik,  2020 yılının öncelikle tüm insanlığa, ülkemize, Denizli’mize ve Buldan’ımıza barış, huzur ve kardeşlik getirmesi temennisinde bulunarak şunları şöyledi:  “Birlik ve beraberlik ruhumuzla, çalışan ve üreten Buldanlı hemşerilerimle,  dinamik ve hedefi olan gençlerimizle beraber, ilçemizin geleceğini inşa etmeye devam edeceğiz.  Yeni yılın hoşgörü, sevgi ve refahın tüm ilçemizi kucakladığı hayırlı ve sağlık dolu bir yıl olmasını tüm kalbimle diliyorum.”
 
TİCARET ODASI BAŞKANI UĞUR ERDOĞAN
Vatandaşın yeni yılını kutlayan Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, “Bizden hizmet bekleyen kentimizdeki 18 bine yakın ticaret erbabına kaliteli, hızlı ve doğru hizmet vermemizde paydaşımız olan herkese destek, katkı ve çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.” diyerek, 2020’nin herkese sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diledi.
 
Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, yeni yıl mesajında şu görüşlere yer verdi: “Yönetim Kurulu kararıyla Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanlığı’na getirildiğimiz 28 Eylül 2016'dan bu yana, Denizlililer’in de desteğiyle güzel işlere imza attığımıza inanıyoruz. 2 Nisan 2018'de üyelerimiz tarafından geniş bir katılımla gerçekleştirdiğimiz oda organları seçimlerimizde, bu kez seçimle tekrar göreve getirilerek, bize olan güveni tazelemenin gururunu yaşadık. Üyelerimizden aldığımız bu güçle, her geçen gün daha da hızlı yol alarak önemli bir süreyi geride bıraktık. Hemşehrilerimizin desteği, milletimize hizmet aşkımız, azim ve kararlılığımızla yürüttüğümüz çalışmalarımızı, yılın 365 günü etkin ve verimli bir şekilde kesintisiz sürdürüp 2019’u da tarih sahnesine yolcu ediyoruz. 11 kişilik yönetim kurulumuz, 76 meclis üyemiz, 172 kişiden oluşan 30 meslek komitemiz ile 47 personelimizden oluşan toplamda 362 kişiye ulaşan yönetim organlarımız, idari ve hizmetli kadromuzla, sayıları 15 bin 685’ten 18.000’e yaklaşan üyelerimize kesintisiz hizmet vermekteyiz. Bilgi, belge ve işlemlere ulaşımı hızlandırmak ve kolaylaştırmak için dijital altyapımızı oluşturduk; artık 7 gün 24 saat online ulaşılabiliyoruz. Biz, köklü bir geçmişi olan büyük bir aileyiz… Şehrimizin en güçlü meslek ve sivil toplum kuruluşu durumundaki Denizli Ticaret Odamız, bu süre zarfında yasal görevlerinin yanında sosyal sorumluluk gerektiren birçok alanda sürdürdüğü faaliyetleri ile de daha iyi bilinen bir kurum haline geldi. Kurumumuzun adını yazdırdığımız her başarı, sizlerin de ilgi ve destekleriyle daha da güçlenen ekip ruhu ve takım çalışmasıyla oluşturulan sinerjinin bir ürünüdür. Bizden hizmet bekleyen kentimizdeki ticaret erbabına kaliteli, hızlı ve doğru hizmet vermemizde paydaşımız olan herkese destek, katkı ve çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz. Yeni yılda da çok sayıda daha büyük proje ve başarılara imza atmanın heyecanı içindeyiz. 2020’yi, Denizli’mizi ticaret ve ekonomisiyle daha da büyüttüğümüz, insanımızın refahını artırdığımız, şehrimizi herkese tanıttığımız bir ‘Denizli Yılı’ olarak değerlendirmeye çalışacağız. Köklü bir gelenekten, daha güçlü bir geleceğe elbirliğiyle ve hep birlikte ulaşabilmek umuduyla, 2020’nin size ve ailenize sağlık, mutluluk ile başarılar getirmesini dilerim.”
 
DENİZLİ BAROSU BAŞKANI MÜJDAT İLHAN
2019 yılını iyisiyle, kötüsüyle, acısıyla, tatlısıyla geride bıraktık; 2020 yılına yeni umutlarla merhaba diyoruz. Yeni bir yıl, yeni başlangıçlar, yeni hedefler…Her yeni yılda olduğu gibi bu yeni yılda da  beklentilerimizin karşılıksız kalmayacağı, mutlu yarınların habercisi olacağı, endişelerimizin ortadan kalkacağı yepyeni umut dolu bir yıl olmasını istiyoruz.
2020 yılında Hukukun üstünlüğü ve Demokrasinin temeli savunma hakkının tam, özgür olarak kullanıldığı, adil yargılanmaya ilişkin kuşku ve endişelerin ortadan kalktığı, tam ve bağımsız yargı ile kuvvetler ayrılığı ilkelerinin eksiksiz hayata geçtiği, ekonomik ve sosyal olarak geliştiğimiz, ülkemizin hukuksal sıkıntılarının çözüme ulaştığı, meslek sorunlarımızın azaldığı, toplumsal barışın sağlandığı bir yıl olmasını ümit ediyoruz.
2020 yılının daha adaletli, mesleğimiz için kaygı duymadığımız bir yıl olması umuduyla, tüm meslektaşlarımızın ve ulusumuzun yeni yılını kutlar, sevgi ve saygılarımızı sunarız.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku