Gündem:
banner175
Denizli, şehidini gözyaşlarıyla uğurladı
Kayseri’de bomba yüklü araçla çarşı iznine çıkan askerilere yönelik düzenlenen hain saldırıda şehit düşen Komando Er Hasan İlhan, dün gece uçakla Kayseri’den Denizli’ye getirildi.
 
Şehit Komando Er Hasan İlhan, cenaze töreni öncesi son kez Hacıkaplanlar Mahallesi 736/2 sokaktaki evine bayrağa sarılı tabut içinde getirildi.


 
Şehit İlhan’ın son kez baba ocağına getirilmesiyle baba Süleyman İlhan, Anne Hanife İlhan ve 19 yaşındaki kardeşi Fatih İlhan gözyaşlarına boğuldu.
 


Delikliçınar Meydanı’ndaki törende binlerce Denizlili şehit askeri son yolculuğuna uğurlamak için toplandı. Cenaze namazına Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Denizli Valisi Ahmet Altıparmak,  Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, siyasi parti il başkanları, şehidin ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 


 Öğle namazının ardından cenaze namazı için saf tutan binlerce Denizlili, şehidine dua etti. Cami bahçesi dolup taşarken, Delikliçınar Meydanı şehit askere veda için gelen binlerce Denizlili ile tıklım tıklım oldu.
 
Şehet asker Hasan ilhan, Asri Mezarlık’taki Şehitlik’te toprağa verildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku