Gündem:
banner175
Denizli Tanıtım ve Geliştirme Kurulu kuruldu
Denizli Valisi Ali Fuat Atik’in başkanlık ettiği toplantıya Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, İl Kültür Ve Turizm Müdürü Turhan Veli Akyol, İl Müdür Yardımcısı Hayrullah Akgün ve il müdürlüğü yetkilileri, GEKA Genel Sekreteri Özgür Akdoğan, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melek Sözkesen, TURSAB Pamukkale Bölge Temsil Kurulu Başkanı Turan Köseoğlu, Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği Başkanı Gazi Murat Şen ve Aydın Turist Rehberleri Odası Başkan Yardımcısı Ozan Gündüzalp katıldı.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Turhan Veli Akyol’un açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, Denizli Tanıtım ve Geliştirme Kurulu hakkında bilgilendirme sunumunun yapılması ile devam etti.

Denizli turizmi ve tanıtım faaliyetleri hakkında paydaşlarla kısa istişarelerde bulunulduktan sonra Denizli Tanıtım ve Geliştirme Kurulu işbirliği protokolü imzalandı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku