Gündem:
banner175
Denizli Valiliği, düğün yasaklarını açıkladı
Denizli Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre düğün yapacakları yakından ilgilendiren kararlar şöyle:
- Sokak/köy düğünü, sünnet düğünü, kına gecesi, nişan vb. etkinliklere müsaade edilmeyecek.
 
- Ancak nikâh merasimi şeklinde yapılabilecek olan düğünler ile nikâhların en fazla 1 saat süre içerisinde tamamlanacak.
 
- Nikâh merasimi şeklinde düğün veya nikâh yapılacak düğün salonlarında, oturma düzeni fiziki mesafe koşullarına uygun ayarlanacak, dans/oyun pisti alanları kapatılacak.
 
- Nikâh merasimi şeklinde yapılacak düğünler ile nikâhlarda oyun oynanmayacak, dans edilmeyecek, toplu yemek verilmesi de dâhil olmak üzere her türlü yiyecek-içecek servisi/ikramı (paketli su servisi hariç) yapılamayacak.
 
 
- Gelinle damadın birinci ve ikinci derece yakını olmayan 65 yaş ve üzeri ile 15 yaş altı düğünlere ve nikâh törenlerine katılamayacak.
 
- Nikâh merasimi şeklinde yapılacak düğün veya nikâh törenlerine en az bir kamu görevlisi (polis, jandarma, zabıta) görevlendirilecek ve merasim denetim altında tutulacak.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku