Gündem:
banner175
Denizli Valisi Atik'ten öğrencilere başarı mesajı

Vali Atik mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili gençler, meslek hayatınızın belirlenmesi ve hayatınızda yeni bir dönemin ilk adımı niteliğinde olması hasebiyle YKS oldukça önemli bir sınavdır.

Büyük bir azim ve çabayla hazırlandığınız YKS, eğitim hayatınızdaki önemli dönüm noktalarından biri olabilir; ancak şunu bilin ki sizler bizim için her şeyden daha kıymetlisiniz. Daima size destek olan sevdikleriniz her zaman olduğu gibi bu süreçte de yanınızda olacak ve size destek vereceklerdir. Sınavınız nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın, hiçbir sınav sizin kıymetinizi belirlemeyecektir.

Sevgili genç arkadaşlarım, kendi ışığınızın mükemmelliğini bildiğiniz sürece, emek verip ilmek ilmek dokuyarak edindiğiniz bilgi ve birikimlerinizle bu sınav da dâhil olmak üzere hayatın her alanında başarılı olacağınıza inanıyorum.

Gençlerimiz, bizim gelece ışık tutan yanımız, sizler için büyük anlam ifade eden bu sınavın sakin bir ortamda, rahat ve huzurlu geçmesi bizim en büyük önceliğimizdir. Gerek öğrencilerimizin huzurlu bir sınav geçirmesi gerekse halkımızın sağlığının korunması için ilgili kurumlarımız tarafından gerekli tüm tedbirler alınmıştır. Tüm vatandaşlarımızdan da alınan tedbir kararlarına uymalarını rica ediyor, bir kez daha sevgili yavrularımıza girecekleri Yükseköğretim Kurumlarına Geçiş Sınavı'nda başarılar diliyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun."

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku