Gündem:
banner175
Denizli'de 18 bin yabancı uyruklu var
Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, rakamları, dünkü Denizli Gazeteciler Cemiyeti sohbeti sırasında verdi. Denizlipost.com’un Demir’e yönelttiği soruya aldığı cevabı haberleştirdi ve herekesin merak ettiği, “Kaç suriyeli var?” sorusunu sordu.
 
Müdür Demir, “Bu konuyla göç idaresi ilgileniyor. Biz sadece kontrolünü yapıyoruz. Denizli’de 10 bin Suriyeli var. Toplam 18 bin yabancı var. Yabancılar genelde mağdur durumdalar.8-9 mahallede Suriyeli yoğunluğu var. Bu hafta 20 kişi sınır dışı edildi. Siz hukuk olmayan bir yerde yaşamış olabilirsiniz ama Türkiye hukuk devleti ve buna uyacaksınız.” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
teknodrom 6 yıl önce

müdürüm doğru söylüyor ama tam bir önlem yok çoğu yaramaz. devlet çok imkan verdi. sonuna kadar süistimal ediyorlar. türkiye de yaşamak bu kadar kolay olmamalı yabancıya

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku