Gündem:
banner175
Denizli'de Altın madeni bulundu iddası
Denizlipost.com’da yer alan habere göre: İsimlerinin gizli tutulmasını isteyen 2 ortak işadamı Denizli’de altın madeni buldu.
 
Buldukları örnekleri Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğü’ne gönderen ortaklar, buradan da olumlu rapor aldı. Altın madeni işletmesi kurulabilmesi için 4 ton toprakta 5 gram altın bulunmasının yeterli olduğunu söyleyen ortaklardan biri, buldukları madende ise 15 gram toprakta 5 gram altın olduğunu kaydetti.
 
Dünyada bilinen tek arama ve ayırma yönteminin siyanür olduğunu da belirten ortaklar, kendilerinin bu yöntemi kullanmadan doğal yollarla ayrıştırma yaptıklarını söylediler. Ortak işadamları şimdi altın madeni için işletme ruhsatı almaya çalışıyorlar. Denizlipost, iş adamlarının isteği üzerine, madenin yeri, rezervi ve ortakların isimlerinin ruhsat alınıncaya kadar gizli tutulacağını yazdı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Göksel 7 yıl önce

şu anda ülkemizde çalışmakta olan firmaların rezerv miktarları 1 tonda 1.25gr(uşak-kışladağ) - 5gr civarında değişmekte iken bu haberdeki arkadaşların bulmuş olduğu rezerv 1 tonda 300 kg a denk gelmektedir. böyle bir yataklanma gerçekten dünya üzerinde görülmedi böyle yalan haber bu şekilde dolandırıcılık olmaz :)

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku