Gündem:
banner175
Denizli'de büyük FETÖ operasyonu
EMNİYET’TEKİ OPERASYON
Operasyonlar Denizli Emniyet Müdürlüğü, Pamukkale Üniversitesi ve kapatılan okullarla ilgili sabah erken saatlerde başladı. Denizli Emniyet Müdürü Hüseyin Namal’ın yürüttüğü operasyonun emniyet ayağında, farklı birimlerde görevli çeşitli rütbelerde 26 polis gözaltına alındı. Bir polisin ise firarda olduğu öğrenildi.
 
PAÜ’DE 7 GÖZALTI DAHA
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şubesi’nde görevli polisler, Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatı üzerine Pamukkale Üniversitesi’ne de üçüncü dalga operasyonu gerçekleştirdi. Operasyonda aralarında profesörlerin de bulunduğu 7 akademisyen ve idari personel gözaltına alındı.
 
OKULLARDA OPERASYON
FETÖ’nün finansal kaynaklarına yönelik operasyon ise kapatılan okullara yönelik... OHAL kapsamında kapatılan okulların yönetim kurulları ve okul aile birliklerinde görev alanlar ile öğretmenler ve okullarda ablalık ve ağabeylik yaptığı iddia edilen bazı kişiler gözaltına alındı, sayı netleşmedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku