Gündem:
banner175
Denizli'de Cumhuriyet coşkusu
BAKANLI TEBRİGAT TÖRENİ
Cumhuriyet’in geleneksel bayramlaşmalarından; kentin zirvesinin, protokolün tebriklerini kabulü anlamına gelen tebrigat töreniyle başladı. Günün ilk programında Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Vali Hasan Karahan, 11 ‘inci Komando Tugay ve Garnizon Komutanı Topçu Kur. Alb. Gültekin Yaralı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın Denizli Valiliği’nde tebrikleri kabul etmesiyle başladı.
 
 
HALKIN BAYRAMI KUTLANDI
Yine geleneklerden; kent yöneticilerinin halkın bayramını kutlaması askeri ciple yapıldı. Vali Hasan Karahan, 11. Komando Tugayı Komutanı Kurmay Albay Gültekin Yaralı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tören aracı ile halkın bayramını kutladı.
 


ŞENLİK HAVASI
Vali Hasan Karahan’ın konuşmasının ardından, çeşitli okullardan öğrencilerin 29 Ekim şiirlerini seslendirmelerinden sonra halk oyunları gösterileri sergilendi.
 
 YAĞMURA RAĞMEN...
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında coşku, geçit töreni sırasında doruğa çıktı. Öğrenciler, sporcular, sivil toplum kuruluşları ve gaziler geçişlerini yaptı, Denizlililerden bol bol alkış aldı. Vatandaşlar yağmura rağmen şemsiyeleriyle ıslanmaktan korunarak tören alanından ayrılmadı.
 
Askerler ve gazilerin geçişi halkın büyük ilgisiyle karşılanırken, “En büyük asker bizim asker” sloganları atıldı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku