Gündem:
banner175
Denizli'deki 2 bin 900 özel güvenlik görevlisine eğitim
Eğitim, Vali Hasan Karahan ve Emniyet müdürü Mevlüt Demir’in de katılımıyla Pamukkale Üniversitesi İktisat Fakültesi A Blok Konferans Salonunda başladı.
 
Öze güvenlik görevlilerinin polisin görevini kolaylaştırdığını belirten Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, “İlimizde 11 özel güvenlik şirketi, 3 eğitim kurumu  ve 5 alarm izleme merkezi ile birlikte aktif olarak 2 bin 900 özel güvenlik görevlisi bulunuyor. Kamu düzeninin korunması, halkın can ve mal güvenliğinin tesis edilerek toplumsal huzur ve barışın sağlanması amacıyla, Emniyet birimleri olarak yürütmekte olduğumuz çalışmalarda Özel Güvenlik Görevlilerinin de bu kutsal görevin birer parçası olduğunu ve büyük katkılar  sağlayacaklarını düşünüyorum” dedi.
 
Vali Hasan Karahan ise, ülke genelinde 283 bin özel güvenlik görevlisi olduğunu ve hayatın her alanında karşılaşıldığını belirtirtken, “Kamu kurum ve kuruluşları, bankalar, şirketler, AVM’ler, okullar, üniversiteler, hastaneler ve umuma açık mekânlar  başta olmak üzere birçok alanda özel güvenlik hizmetleri veriliyor. Bu hizmetleri verirken Özel Güvenlik görevlilerinin azami önem göstermesi gerekiyor” dedi.
 
 Proje kapsamında Denizli’deki 2 bin 900 özel güvenlik görevlisine, 23-27 Şubat tarihleri arasında verilecek eğitim programı,  Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı’ndan gelen görevlilerin katılımlarıyla devam edecek.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku