Gündem:
banner175
Denizlili uzman çavuş Afrin'de şehit oldu
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin bölgesine yönelik olarak yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında  Keltepe'de devam eden operasyonda çıkan çatışma sonucu 8 asker şehit oldu, 13 asker yaralandı.
 
Zeytin Dalı Harekatı kapsamında bölgeye sevk edilen birlik, Raco bölgesinde teröristler ile çatışmaya girdi. Yaralı askerlerin Kırıkhan Devlet Hastanesi ve Hatay Devlet Hastanesine kaldırıldığı, bölgeye helikopterler sevk edildiği belirtildi.
 
Şehit acısı Nazilli ve Denizli’yi de yaktı. İzmir Bornova Jandarma Komando Tugay’ında görevi olan ve Zeytindalı Harekatı kapsamında Afrin’e görevlendirilen Uzman Çavuş Mehmet Dinek’in şehit düştüğü öğrenildi. Denizlili şehit askerin ailesinin Nazilli’de oturduğu öğrenildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku