Gündem:
banner175
Denizlispor Başkanı Ali Çetin, rezervasyon yüzünden karakolluk oldu
Olay, Çarşamba günü saat 19.00 sıralarında Muğla’nın turistik Fethiye ilçesinin tarihi balık pazarında meydana geldi. İddiaya göre burada bir restorana oğlu ve yanındaki iki kişi ile birlikte giden Ali Çetin, masa rezervasyonu nedeniyle mekan görevlileriyle tartıştı.
 
Tartişmanın büyümesi üzerine olay yerine gelen polis, Denizlispor Başkanı Çetin ve yanındakileri güçlükle karakola ifade almak üzere götürdü.
 
İDDİALAR...
 
Mugla gazetelerinin iddialarına göre Ali Çetin, oğlu ve 2 kişi rezervasyonu bulunan bir masaya oturmak için ısrar etti. Mekan sahipleri ile bu nedenle tartışma çıktı. Olay yerine yakın olan polisler Çetin’i götürmeye kalktığında Çetin, Denizlispor başkanı olduğunu degalarca söyleyerek polisleri tehdit etti. Gazeteler Çetin’in sinkaflı küfürler ettiğini de yazdı.
 
Denizli gazetelerinde yer alan iddialara göre ise; Çetin rezervasyon yaptırıp gitti ama mekana gittiğinde kendisine masa olmadığı söylendi. Çetin olaya tepki gösterince mekan sahipleri ile tartışma çıktı. Olay yerine gelen polisler de Çetin’e kaba davranıldı ve olaylar büyüdü. Denizli gazeteleri de polislerin Çetin’e sinkaflı küfürler ettiğini yazdı.

Fotoğraf kaynağı: Haber48.com.tr



banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku