Gündem:
banner175
Denizlispor Başkanı Ali Çetin'in oğlu, polis şiddetine maruz kaldığını iddia etti
Dokuz8haber.net’te yayınlanan videoda olay anında ve sonrasında yaşananları anlatan Çetin konuşmasına, “Ben Evrim Çetin, avukatım” diyerek başlıyor.
 
Restoranda yaşanan tartışmanın babası (Denizlispor başkanı Ali Çetin) tuvaletteyken işletmeci ile yaşanan anlaşmazlıktan başladığını söyleyen Evrim Çetin, tartışma konusu hakkında detay vermedi, sonsarında yaşananları anlattı.
 
İlk dakikadan itibaren polislerin kötü muamelesi ve şiddetine maruz kaldıklarını söyleyen Evrim Çetin, “Polise mukavemet olmamasına rağmen biber gazı sıktılar, sonra babam gelince üzerine çullandılar ve darp ettiler. Aile üyelerimi ters kelepçe ile aldılar ama ben itiraz ettim.
 
Arabanın içinde biber gazı sıkmaya devam ettiler, yüzüme telefonumu attılar. Polis merkezinin yan kapısından bizi  içeri sokmak için götürdüklerinde merdivene yatırıp tekmelediler, copla vurdular biber gazı sıkmaya devam ettiler. Sanırım orada kamera yoktu. İçeride de işkencenin devam edeceğini düşünmüştüm ama sanırım kamera var diye yapmadılard” dedi.
 
Defalarca avukatını ve 155’i aramak istediğini, ancak polis memurları tarafından izin verilmediğini belirten Çetin, “Burada kanun biziz, deyip yasal haklarımı kullanmamızı engellediler” diye konuştu.
 
Çetin, kendisine kötü muamele eden polisleri teşhis edebileceğini belirterek suç duyurusunda bulunduğunu da ifade etti
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku