Gündem:
banner175
Denizli'ye üçüncülük ödülü
BYEGM’nin düzenlediği 30’ncu Yerel Medya Özendirme Yarışması’na 63 ilden 629 eser başvurdu. Bir önceki yarışmada Türkiye’nin en iyi yerel haber sitesi ödülünü kazanan Denizlihaber.com’un imtiyaz sahibi Sedat Kurt, internet haber sitesi haberi dalında bir ödülün daha sahibi oldu. Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımıcısı ve Denizli Yeni Medya Yayıncıları Derneği Başkanı Sedat Kurt’un 15 Temmuz hain darbe girişi sonrası darbeci generalin hain darbe planına ilişkin tatbikat belgesine ulaşarak yaptığı “15 Temmuz’un hain planı” başlıklı haber yüzlerce eseri geride bırakarak en iyi 3. haber seçildi. Denizlihaber, Denizli’nin yanı sıra Aydın ve Muğla’dan derece alan tek medya kuruluşu oldu.
 
Yarışma ile ilgili tören 10-15 Nisan tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilecek.
Denizlihaber.com imtiyaz sahibi Kurt, derece nedeniyle yaptığı açıklamada, “Bu ödülü Denizli adına alacağım. Denizlihaber.com olarak hem Denizli’yi hem de BYEGM Güney Ege Bölge Müdürlüğü bölgesindeki diğer iller Aydın ve Muğla adına almaya gideceğim. Denizli Yeni Medya Yayıncıları Derneği ile önümüzdeki yıllarda Denizli’ye bu alanda kazandıracağımız ödülleri ciddi oranda arttırmak için uğraşacağız. Türkiye’nin medya sektöründeki en üst kurumu olan BYEGM’lüğü tarafından ikinci kez ödüllendirilmek onur verici.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku