Gündem:
banner175
Desecure Degiad Basket Turnuvası'nın kuraları çekildi

Heyecanlı geçen kura çekimi Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Merkezefendi Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Veli Deveciler, Yukatel Merkezefendi Basketbol Takımı Baş Antrenörü Zafer Aktaş, Yukatel Merkezefendi Basketbol Takımı Kaptanı Hakan Yapar ve DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Urhan, ana sponsorlardan Desecure Özel Güvenlik Şirket sahibi Cenk Çavuşoğlu, DEGİAD Sosyal Faaliyet Komitesi Başkanı Sinan Salgar, DEGİAD Sosyal Faaliyet Komitesi üyeleri, takım kaptanlarının ve oyuncuların katılımıyla gerçekleştirildi.

14 takımın katılacağı turnuvanın kura çekimine yedi takımdan oluşan iki grup belirlendi. Gruplarında her takımın 6 maç yapacağı turnuvada ilk 4’e kalan takımlar çeyrek final turunda mücadele etmeye hak kazanacak.

Ayrıca gruplarda ilk dörde giremeyen takımlar Dostluk Kupası adı altında turnuvaya devam edebilecek.

Kura çekimi sonucunda A grubu; GoodFellas, Y.İ.S, Stark, BASIAD, Oceans, King Brothers ve Pusulam takımlarından oluşurken, B grubunda, Kayınçolar, Herkesefendi, Hangover, Acemi Şansı, Riskymen, Team Attack ve The Eight Men takımları yer aldı.

9 Ocak Pazar günü açılış maçı ile başlayacak turnuva, 20 Mart Pazar günü final karşılaşmasıyla tamamlanacak.

Turnuvanın açılış maçları ise şöyle:

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku