Gündem:
banner175
Dev projelerin ihalesi tamam
Son 14 yılda ulaşımda çağ atlayan Türkiye’ye yakışır projeleri hayata geçiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların dört gözle beklediği Üçgen Köprülü Kavşakları için son adımı da attı. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 2016-2017 Eylem Planı içinde gerçekleştireceği 121 Dev Proje arasında yer alan Üçgen Köprülü Kavşakları ve Zeybek Köprülü Kavşağı projesinin ihalesi tamamlandı. 11 firmanın katılımıyla gerçekleştirilen ihaleyle ilgili ihale sürecinin tamamlanmasının ardından proje kısa süre içerisinde başlayacak. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Proje kapsamında açıkladığı en dikkat çekici projeler arasında yer alan Üçgen Köprülü Kavşakları ve Zeybek Köprülü Kavşağı 1 yıl içerisinde bitirilerek vatandaşların hizmetine sunulacak.
 
Geçişler kesintisiz sağlanacak
 
İzmir, Ankara ve Antalya karayollarının kesişim noktasında bulunan Üçgen Meydanı'nda yapılacak Üçgen Köprülü Kavşakları ile bölgedeki trafik akışı kesintisiz sağlanacak. Denizli'nin trafik sorununu büyük ölçüde rahatlatacak Üçgen Köprülü Kavşakları muhteşem düzenlemesiyle de dikkat çekecek. Eşsiz peyzaj düzenlemesiyle büyük beğeni toplayacak Üçgen Köprülü Kavşakları ile şehir içi ve şehir dışı trafik akışı birbirinden ayrılarak vatandaşlara ulaşımda büyük kolaylık sağlayacak. Kesintisiz ve güvenli bir trafik akışını hedefleyen Zeybek Köprülü Kavşağı projesi ile de Dokuzkavaklar ve Sümer Mahalleleri de güvenli bir şekilde birbirine bağlanacak.
 
“Dev bir projeye daha imza atıyoruz”
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Üçgen Köprülü Kavşakları ve Zeybek Köprülü Kavşağı projesiyle, bölgede yaşanan trafik sorununu kökten çözeceklerini belirterek, “Denizli'de şehirlerarası karayollarının kesişme noktası olan Üçgen’de yapacağımız çalışma bittiğinde Türkiye’ye örnek olacak bir projeyi daha Denizlimize kazandırmış olacağız. Trafiği rahatlatacak, insanımızın hayatını kolaylaştıracak dev bir projeye daha imza atıyoruz. Şimdiden Denizlimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku