Gündem:
banner175
Devlet şehit yakınlarının yanında
Ankara’daki yoğun mesaisinin ardından Denizli’ye gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ayağının tozuyla şehit yakınlarını ziyaret etti. Bakan Zolan’a Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe başkanları ve Denizli protokolü eşlik etti.
 

İlk ziyareti İstanbul’da darbe girişimi sırasında darbeci hainlerin açtığı ateş sonucunda şehit olan ve ailesi Denizli’de yaşayan Haki Aras’ın ailesine yapıldı. Bakan Zeybekci, Haki Aras'ın eşi Firuza ve kızı Arzu ile sohbet etti. Bakan Zeybekci, sivil şehit Haki Aras’ın şehitlik beratını küçük kızı Arzu’ya verdi.
 

Bakan Zeybekci ve beraberindekiler ardından, geçen hafta içinde Diyarbakır Lice’de şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Özkan Bilgiç’in taziye evini ziyaret etti. Taziye çadırında şehidin yakınları ile sohbet eden Bakan Zeybekci ve beraberindekiler başsağlığı dileklerini iletti.
 

10 Temmuz’da Hakkari Şemdinli Aktütün bölgesinde askeri aracın geçişi sırasında patlatılan bomba ile şehit olan Astsubay Çavuş Burak Erten’in evini de ziyaret eden Bakan Zeybekci ve beraberindekiler taziyelerini iletti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku