Gündem:
banner175
Dijital hutbe vatandaşları şaşırttı
Pamukkale Kaymakamlığı Proje Ofisince; anaokulu ve ilkokullarda yürütülen “Tütün Bağımlılığı İle Mücadele Projesi” kapsamında Ulu Cami’de Cuma namazı sırasında sıradışı bir hutbe verildi.
 
9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü’nde  cuma namazı öncesinde, İl Müftülüğü Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinatörü Osman Verim tarafından Tütün Bağımlılığı ile ilgili bilgilendirme yapıldı.
 
Pamukkle Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklmada, vatandşların şaşkınlıklarını dile getirdiği belirtilirken, şöyle denildi:
“Devlet politikası haline gelen, insanlığımızın sağlığına ve ekonomisine büyük zarar veren bir meseleye, Diyanet İşleri Başkanlığımızın da kayıtsız kalmadığı, Pamukkale İmamları olarak da Bağımlılıklarla mücadele konusunda daha aktif şekilde mücadele etmeye başladıklarını; vatandaşlarımızı sadece camilerde değil  sokakta, kıraathanelerde her yerde her zaman  gerek dini konularda gerekse diğer konularda bilgilendirmeye devam edecekleri bildirildi.
 
Cuma namazı sonrasında vatandaşlarımızla görüşülmüş ve alınan görüşlerin birçoğunda; camilerde bu tarz sunumlara alışık olmadıklarını bu nedenle şaşırdıklarını ancak camilerde de bu konuların ele alınmasının çok yararlı olduğunu ve etkilendiklerini belirttiler.”

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku