Gündem:
banner175
DOLANDIRICIYA GÜN DOĞDU
Denizli Valiliği, vatandaşları dolandırıcılar konusunda uyardı. Valilikten yapılan yazılı açıklamada iş adamları ve hayırseverler ile bazı vatandaşların arandığı belirtilerek şöyle denildi:
“Son zamanlarda art niyetli kişiler tarafından Denizli Valisi ve Özel Kalem Müdürü’nün adları kullanılarak; iş adamlarımız ve hayırsever vatandaşlarımızın ev, iş veya cep telefonlarından arandıkları, Valiliğimiz adına bağış ve yardım kampanyası adı altında para talebinde bulunarak dolandırıcılık teşebbüsünde bulundukları tespit edilmiştir.
 
Denizli Valiliği’nin veya herhangi bir kamu kurumumuzun vatandaşlarımızdan telefon veya diğer iletişim yollarıyla herhangi bir amaçla yardım toplama gibi bir yöntemi bulunmamaktadır.
 
İhtiyaç sahibi,  engelli veya diğer başvuru sahibi tüm vatandaşlarımıza “yardımlar”  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız (SYDV) tarafından veya Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü aracılığıyla yapılmaktadır.
 
Valiliğimizin, herhangi bir kamu kurumunun veya kamu yöneticisinin adını kullanarak telefon vb. yöntemle yardım toplamaya çalışan dolandırıcılara hiçbir şekilde itibar edilmemesini, böyle bir durumla karşılaşan vatandaşlarımızın ise Emniyet Müdürlüğü’nün (155) veya Jandarma Komutanlığı’nın (156) numaralı telefonlarını arayarak ihbarda bulunması rica olunur.”
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku