Gündem:
banner175
Dombıralı final
Demokrasi nöbetinin son gününde efsane türkü Dombıra’nın bestecisi Aslanbek Sultanbekov’un konseri vardı... Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonundaki demokrasi nöbetinin son gününde Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda coşku ve kararlılık vardı.
 
Denizlililer, nöbetin son gününe büyük ilgi gösterirken Delikliçınar Şehitler Meydanı yine doldu. Başbakan Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans aracılığıyla mitinginin izlendiği meydanda saat 22,30 sıralarında Aslanbek Sultanbekov sahne aldı.
 
Denizli Bayakşehir Belediyesi Konservatuvarına bağlı mehter bölüğünün de eşlik ettiği konserde efsane türkü Dombıra söylenirken coşku doruğa çıktı. Hem, enstrüman olan Dombıra ile çalınan türkü, hem de mehter bölüğü ile birlikte çalındı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku