Gündem:
banner175
Düğünlerde havai fişek, silah atanla konvoy yapana ağır ceza
Denizli Emniyet Müdürlüğü, eğlencelerin acıya dönüşmemesi için çok radikal ve gerekli bir karara imza attı.
 
VATANDAŞTA KORKU YARATIYOR
Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, düğün, nişan, kına ve asker uğurlama gibi eğlencelerin bazı vatandaşlarda panik ve korkuya yol açtığını belirterek, “Açık alanlarda yapılan kutlamalar sırasında; silah ve patlayıcı maddelerin kullanılması, konvoy yapmak suretiyle gürültü, trafiğin tehlikeye düşürülmesi ve çevreye rahatsızlık verilmesi gibi olaylar sıklıkla meydana gelmektedir. Kutlamalar sırasında meydana gelen bu tür olaylar vatandaşlarımız arasında korku, panik ve tedirginliğe yol açtığı gibi, ölüm ve yaralanmalarla sonuçlanan üzücü olaylara da sebebiyet vermektedir” denildi.
 
 
TEBLİGAT İMZALAMAYANA İZİN YOK
Denizli Valiliği’nin 17 Ocak 2017 tarihinde aldığı kararına da dayandırılan yeni uygulama ile; eğlence düzenleyecek kişi bağlı bulunduğu polis merkezine müracat edecek. Polis merkezinde; eğlence düzenleyecek kişiye silah, havai fişek, patlayıcı madde atmamak ve attırmamak, gürültü yapmama, çevreyi rahatsız etmemek, trafik düzenini bozucu hareketlerden kaçınmak gibi uyması gereken kuralların bulunduğu tebligat imzalatılacak.
 
HAPİS VE PARA CEZASI VAR
Eğer eğlence sahibi, imzaladığı tebligata uymazsa hapis ve para cezası ile karşı karşıya kalacak. Denizli Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Sevinç anlarının üzüntü anlarına dönüşmemesi için tüm halkımızın gerekli hassasiyeti göstereceğine inancımız tamdır” denildi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku