Gündem:
banner175
Egekent Hastanesinden çalışan aileler ve çocuklar için önemli hizmet
Çalışan ailelerin çocukları için saat 18.00’den sonra da poliklinik olarak hizmet alma ihtiyacından bahseden Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü Uzmanı Dr. Hafit Arvas, “Ebeynler için çocuklarının sağlığı her şeyin üstünde. Onun için sadece normal poliklinik saatlerinde değil, bu saatlerin dışında da ihtiyaç duydukları anda çocukları için doktorlarına ulaşmak istiyorlar. Bu açıdan biz 18.00’dan sonra da hastalarımıza hizmet vererek onların bu noktadaki ihtiyaç duydukları sağlık hizmetini sunuyoruz” dedi.
 
ÇALIŞAN AİLELER İÇİN HEM İHTİYAÇ HEM DE BÜYÜK BİR KOLAYLIK
 
Çalışan aileler için saat 18.00 sonrası poliklinik hizmeti alabilmenin hem ihtiyaç hem de büyük bir kolaylık olduğuna dikkat çeken Uzm. Dr. Hafit Arvas, çalışan aileler için çocuklarının muayenesini mesai saatleri içinde yaptırmanın zorluğuna vurgu yaparak; “Çalışan aileler için poliklinik saatleri iş saatleriyle aynı olması sebebiyle sıkıntı yaşayabilmekteler. Çocuklarının gerek rutin kontrolleri gerekse bir hastalık durumunda işten izin alarak çocuklarını muayene ettirmek zorundalar. Poliklinik saatlerimizin uzatılmasıyla aileler, iş sonrası saat 22.00’ye kadar istedikleri saatte gelerek çocuklarının sağlık kontrollerini rahatlıkla yaptırabilecekler” şeklinde konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku