Gündem:
banner175
Elazığ'daki yıkıcı deprem bölgesine Denizli'den kurtarma ekibi gönderildi
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) Twitter hesabından yapılan bilgilendirmede, Sivrice ilçesinde saat 20.55'te 6,5 büyüklüğünde deprem kaydedildi.
 
Deprem yerin 6,75 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Kandilli Rasathanesi de depremin 6.5 büyüklüğünde olduğunu açıkladı.
 
Tunceli’de baraj gölünde kayıp Gülistan Doku’yu aramak için bulunan Denizli Büyükşehir İtfaiyesi arama kurtarma ekibi deprem sonrası bölgeye sevk edildi.
 
Büyükşehir İtfaiyesi’nden yapılan açıklamada, “Tunceli’de bulunan arama ve kurtarma ekibimiz Elazığ’da meydana gelen deprem sonrası arama ve tarama faaliyetlerine destek vermek amacıyla deprem bölgesine sevk edilmiştir” denildi. Kapak Fotoğrafı: Anadolu Ajansı
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku