Gündem:
banner175
Emekli maaşı Mehmetçik'e
Emekli maaşı hesabına yatan İçen, doğrudan Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu’nun yanına gelerek parayı olduğu gibi Mehmetçik Vakfı’na bağışlamak istediğini söyledi. Kaymakamlık personelinin refakatı ile bankaya giden İçen, 1.570 liranın tamamını Mehmetçik Vakfı’na bağışladı.
 
1984’te Hakkari’de şehit olan Saadettin Çelik’in de dayısı olduğunu belirten Hüseyin İçen, “Mehmetçiğimizin hakkını ödeyebilmemiz mümkün değil. Ben de kendi imkanım dahilinde onlara destek olmak istedim. 65 yaşında olmama rağmen her türlü göreve hazırım” dedi.
 
Pamukkale Kaymakamı Balcıoğlu ise Hüseyin İçen’e teşekkür ederken, “Ülkemizde Hüseyin amcamız gibi birçok kardeşimizin örnek davranışlarına şahit oluyoruz. Milletimiz, Ülkemizin beka mücadelesinde dün olduğu gibi bugünde Mehmetçiğimizin yanındadır. Bu birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz müddetçe aşamayacağımız hiçbir engel yoktur” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku