Gündem:
banner175
Emniyet Müdürü Demir belediye başkan adayı olacak iddiası
Denizli’de başarılı bir görev yürüten, Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’in, Antalya’nın dünyaca ünlü ilçesi Alanya’ya belediye başkan adayı olacağı iddiasını Antalyalı gazeteci Servet Sipahioğlu gündeme getirdi.  Sipahioğlu, Alanya doğumlu olan Demir’in adaylığının kesin olduğunu ileri sürdü. Demir’in aday olması için kamu görevlilerine tanınan istifa süresi içinde, yani 1 Aralık’a kadar istifa etmesi gerekiyor.
 
MEVLÜT DEMİR KİMDİR?
Mevlüt Demir, Alanya’da doğdu. Polis Akademisi mezunu olan Demir, İnterpol dahil çok sayıda yurt dışı ve uluslararası görev aldı. İngilizce, Almanca, İtalyanca ve Arapça bilen Demir, aynı zamanda doktorasını tamamladı.Polis Başmüfettişiyken Başbakan Recep Tayyip Erdoğann’ın talimatıyla Denizli İl Emniyet Müdürü oldu. Denizli’de yaptığı başarılı çalışmaların ardından Konya Emniyet Müdürü olarak tayin edildi. Demir’, Paralelle mücadele konusunda Konya’da önemli çalışmalar yaptı Daha sonra bu başarının arkasından yine sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'nın talimatları ile Denizli il emniyet müdürlüğü görevine getirildi burada da son derece başarılı çalışmalara imza atan Mevlüt Demir Denizlide Alanya'ya olan özlemini de sürekli yaşatmaya çalışıyor. Demir Alanya halkı ve çevresi tarafından da oldukça sevilen disiplinli bir kişi olarak biliniyor.Adı son zamanlarda AK partiden ALANYA belediye başkanlığı için anılan Demir bu göreve son derce sıcak bakıyor.Mevlüt Demirin 1 ile 3 aralık tarihleri arasında isminin açıklanması bekleniyor.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku