Gündem:
banner175
En renkli Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası
Denizli'de Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı. Denizli Valiliği önünden 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'na kadar yapılan kortejle başlayan etkinliğe, Denizli Vali Yardımcısı  Kemal İnan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Denizli İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, vatandaşlar  ve öğrenciler katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi bando ekibinin eşlik ettiği kortejde, öğrenciler "Trafikte biz de varız ", “Hayatımız...Onu yolda bulmadık yolda kaybetmeyelim", "Şoför amca beni görünce yavaşla", "Trafikte bize örnek ol",  "Arabanızı yeniden alabilirsiniz, peki benim hayatım" sloganlardan oluşan dövizler taşıdı.
 
Trafik kuralları anlatıldı
 
15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda son bulan kortejin ardından birçok kurum ve kuruluşun kurduğu stantlarda vatandaşlara trafik kuralları anlatılarak, eğitici broşürler dağıtıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı standında alkol simülatör gözlüğü takan protokol ve vatandaşlar düz çizgide yürümeye çalıştı. Gözlükle penaltı atışı yapmakta zorlananlar renkli görüntülere sahne oldu. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı da olası kazalara müdahale sırasında yapılanlar hakkında bilgi verdi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku