Gündem:
banner175
Enkaza ulaşılamadı bazı ekipler ara verdi
Düşen uçağı aramak için gece görüşü kabiliyeti de olan da dahil olmak üzere 5 helikopter arama çalışmalarına katıldı. Ancak sonuca ulaşamadı.
 
Bir görevlinin çektiği fotoğraftaki görüntü enkaza benzetildi ancak öyle olmadığı anlaşıldı. AFAD’a bağlı uzman ekipler bölgeye ulaştı ancak bölgede enkaz bulunmadığını bildirdi.
 
Bir ihbar üzerine Babadağ’ın Karababa zirvesine de ekipler gönderildi ancak buradan da bir sonuç çıkmadı.
 

YOĞUN SİS ÇALIŞMALARI GÜÇLEŞTİRİYOR

Öte yandan DHA'nın geçtiği haberde arama çalışmalarının sabaha kadar süreceği bildirildi: Denizli'de düşen keşif uçağı arama çalışmaları devam ediyor. Bölgenin sarp ve kayalık olmasının yanı sıra soğuk hava ve yoğun sis nedeniyle arama-kurtarma çalışmaları güçlükle sürdürülüyor. Bölgeye ilk çıkan  AFAD ekibi, çevre illerden gelen diğer AFAD ekipleri ile değiştirilecek ve arama çalışmaları sabah kadar sürecek. Ancak helikopterle arama çalışmalarına hava olumsuz şartları nedeniyle ara verildi. Yetkililer, sabahın ilk ışıklarıyla beraber helikopterin de tekrar devreye gireceğini belirtti. yoğun çabaya rağmen ekipler gece yarısına kadar enkaza ulaşamadı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku