Gündem:
banner175
'Eşekli kütüphane' çocukları kitapla buluşturuyor
Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında uygulanan kısıtlamada kırsal kesimde yaşayanların kitaplardan uzak kalmaması için "Gezici Kütüphane" hizmeti başlattı.
Çocukların ilgisini çekmek için kitapları eşekle taşımayı tercih eden İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, Kalınkoz, Yaylapınar, Elmalı ve Kirazlıyayla mahallelerine eşekle kitap götürüyor.
Öte yandan Çameli Kaymakamlığı da sosyal medya hesabından "Eşekli kütüphanemiz kırsal mahallelerimizde 1 hafta boyunca hizmet vererek kitapları çocuklarımız ve vatandaşlarımıza ulaştırdı. Vatandaşımızın ilgisinden dolayı teşekkür eder, iyi okumalar dileriz." ifadeleriyle "eşekli kütüphanenin" fotoğraflarını paylaştı.DENİZLİ (AA) -

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku