Gündem:
banner175
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nden Başkan Osman Zolan'a ziyaret
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Turgut Devecioğlu, birliğe bağlı oda başkanları ve yönetimleri ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Turgut Devecioğlu, bir süre önce genel kurullarını tamamladıklarını, yeni göreve gelen oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber nezaket ziyaretinde bulunduklarını söyledi. Devecioğlu, “Bugüne kadar Büyükşehir Belediyesi olarak esnaf ve sanatkarımızın yanında oldunuz, bundan sonrada yanımızda olacağınızdan hiç şüphemiz yok. Ben bugüne kadar şehrimize, camiamıza gösterdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. 32 bin üyesi olan Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak sizlerle yan yana, omuz omuza ve bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyuz” dedi.
 
“Güzel işlerin altına imza atacağız”
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, göreve yeni gelen ve güven tazeleyen oda başkanları ve yönetim kurullarını tebrik ettiğini söyledi, Başkan Osman Zolan, “Turgut Devecioğlu kardeşimiz uzun zamandır beraber çalıştığımız, belediye başkanlığı yanında esnaf odalarından gelen, sizin içinizden, iş dünyasından bir başkanımız. Birlik başkanı olmasından dolayı memnuniyet duyduk. Oda başkanlarıyla, bizlerle birlikte inşallah güzel işlerin altına imza atacağız. Turgut Başkanımızın, oda başkanlarımızın ve yönetim kurulu üyelerimizin görevi hayırlı olsun. Allah’ım yolunuzu açık etsin, başarılı eylesin. ” dedi.
 


“Denizli bugün imrenilen, kıskanılan bir şehir”
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak, birlikte daha sık ve güzel işlerin yapacaklarını kaydeden Başkan Zolan, “Yapılması gereken işlerle ilgili, birlikte güzel işler başaracağız. Denizlimize birlikte hizmet ettik. Denizlimizin gerçekten ihtiyacı olan projelerin altına milletimizle birlikte, sizlerin desteği ve Allah’ın izniyle imza attık. Denizli bugün imrenilen, kıskanılan bir şehir, biz başka illere imrenirken, içimiz burkulurken şimdi de şehir dışından gelen misafirlerimiz bizi imreniyor. Bunu birlikte başardık. Esnafımızla, oda başkanlarımızla, sizlerle ve Denizli’de yaşayan bütün vatandaşlarımızla birlikte başardık ” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku