Gündem:
banner175
FETÖ bana kumpas kurarken, onlar destek verdi
 “7 Haziran seçimlerinin hemen ardından Kale’de FETÖ’nün HDP’ye oy verdiğini tespit ettim. Hain olduklarını hemen anladım. 10 Haziran’da FETÖ’nün yurduna meclis kararıyla el koydum. FETÖ’nün yurduna el koyan Denizli’nin tek belediye başkanı da benim. O günden sonra ben kötü oldum.
 
Ben FETÖ ile mücadele ederken, Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Berna Öztürk, FETÖ ile bir olup bana karşı mücadele başlattı. 29 Ağustos’ta cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındım, yargılandım. 50 yataklı Kale Devlet Hastanesi 25 yatak kapasitesine düşürüldü. Kadın doğum doktoru olmadığı için Kaleliler, Kale’de doğum yapmaz oldu. Beni yalnızlaştırıp, itibarsızlaştırmak için düğmeye basıldı.
 
Hastanemiz sağlık ocağına dönüştürüldü. Benim Berna Öztürk ile kişisel bir sorunum olamaz. Öztürk, diş taramasında belediyenin içinde olduğu projede bile kaymakamı arayıp, ‘Belediye başkanını davet edersek sıkıntı yaşanır mı?’ diye sorabiliyor. Atanan bu kişiler benim gibi seçilmiş kişilere değişiliyor. Bu insanlarla ilgili bize fikir bile sorulmuyor. Teşkilatlara da sorulmuyor.”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku