Gündem:
banner175
FETÖ için Mağduriyet Komisyonu

Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik soruşturmalar kapsamında çok sayıda açığa alınan ya da memuriyeti bitirile kamu mensupları ya da sivil vatandaşların başvuracağı birim oluşturuldu. Ankara’da Başbakanlık’taki Mağduriyet Komisyonu’nun Denizli’deki işlerini Valilik yürütecek.
 
Vali Ahmet Altıparmak komisyonu şöyle anlattı:
“Bu komisyon terör örgütüyle alakası olmadığı halde yanlışlıkla mağdur olanlar için kuruldu. Çeşitli kurumlardan mağduriyet başvuruları bizlere ulaşmaya başladı. Biz de kendi bilgilerimiz ve ilgili bakanlıklardan aldığımız bilgilerle karşılaştırma yapıyoruz. Eğer bir mağduriyet söz konusu ise müdahale ediyoruz. Komisyonumuzun başında bir Vali yardımcımız var. Komisyon ise en çok personel çalıştıran il müdürlerinden oluşuyor” dedi.
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku