Gündem:
banner175
FETÖ okulları duruşmaları başladı
FETÖ soruşturması kasamında yürütülen eğitim yapılanmasının görüldüğü davanın duruşmaları başladı. Askerlerin yargılanmasının ardından başlanan eğitim davasında 14’ü tutuklu, 6’sı başka davalardan tutuklu, 14’ü adli kontrol şartıyla tutuksuz ve 16’sı firari 50 sanık yargılanıyor.
 
EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde duruşma salonuna dönüştürülen duruşma salonunda görülen ilk davada 188 sayfalık iddianame okundu. Mahkemede ifade veren Servergazi Eğitim Kurumları Günay Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Muhammed Dolukan bu okulun terör örgütü ve terörle bir bağlantısı olmadığını ileri sürdü, “Bakan Nihat Zeybekci ve Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in çocukları bizde okuyordu. Okulun terör örgütü ile ilgili en ufak bir şey yoktu. Terörle ilgili bir şey aklıma gelmedi” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku