Gündem:
banner175
FETÖ'cü kutu
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 2007’de geri dönüşümün lisanslı firmalar tarafından yapılmasını sağlayan yönmetmeliği hazırladı. Denizli’de de geri dönüşüm işi yapan firmalar lisanslarını alarak çalışmaya başladılar ancak FETÖ’nün darbe girişiminden sonra başlayan soruşturma ilginç bir detayı ortaya çıkardı.
 
İŞ ADAMI CEZAEVİNDE
Denizli’de dönüşüm için lisans alan firmalardan bir tanesinin sahiplerinden V.K. iş adamlarına yönelik operasyon kapsamında gözaltına alındı ve 19 Ağustos’ta tutuklanarak cezaevine gönderildi. O şirket atık toplama lisansını 2010’da aldı.
 
VALİ YARDIMCISI UŞAKTA TUTUKLANDI
O tarihte Denizli’de görev yapan Vali Yardımcısı Halil İbrahim E. de şu anda görev yaptığı Uşak’ta aynı soruşturma kapsamında gözaltına alındı ve 17 Aıustos’ta tutuklandı. Akıllara da imzayı atarak izin veren vali yardımcısı ile şirket yetkilisinin FETÖ bağlantısı bulunup bulunmadığı sorusu geldi. Bu soru, iddianamelerin hazırlanması ve yargılamalar sonucunda belli olacak.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku