Gündem:
banner175
FETÖ'den tutuklanan kamu görevlisi 124'e ulaştı

FETÖ operasyonu devam ettikçe Denizli’deki bilanço kabarıyor. Denizli Valiliği’nden operasyonların kamu ayağına yönelik hazırlanan istatistiki veri güncellendi.
 
PAÜ’DE İKİ MEMUR KAYIPLARDA
Listenin bu kadar kabarması şüphesiz, Pamukkale Üniversitesi’nde geçen hafta gözaltına alınan ve 30’u tutuklanan personelin eklenmesine bağlı. Daha önce Komando Tugayı’ndan 56 askerin tutuklanmasının ardından 30 kişi birden tutuklanan PAÜ en çok personelin tutuklandığı ikinci kunum oldu. Öte yandan PAÜ’de iki memurun hala firarda olduğu Valiliğin güncellenen rakamlarıyla ortaya çıktı.
 
HER KURUMDAN VAR
Listede Denizli Valiliği’ne bağlı vali yardımcıları ve kaymakamlar, Emniyet Müdürlüğü’nden şube müdürleri daha önce tutuklanmıştı. Listede dikkat çeken ve personeli tutuklanan kurumlara bakıldığında İl Müftülüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nden 3’er personelin cezaevine gönderildiği belirtiliyor. Ayrıca Ziraat Bankası’ndan da bir kişi şu anda tutuklu bulunuyor.
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku