Gündem:
banner175
FETÖ'den tutuklu diş hekiminin lüks otomobiline ‘FETÖ'cü' diye yazdılar
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında il yapılanmasına yönelik 26 Temmuz 2016 yılında düzenlediği operasyon Denizlili birçok ünlü işadamını gözaltına aldı.
 
Objektif20.com’dan Mehmet Barunduk’un haberine göre; 2016 yılı Ağustos ayında yapılan mahkemede ise işadamları tutuklandı. Sabah evinden çıkarak işyerine gelirken otoparka aracını bırakan diş hekimi A.Y. de gözaltına alınıp tutuklanan işadamları arasındaydı. Tutuklanan işadamlarının arasında yer alan A.Y. lüks aracı tutuklandığı günden bu yana bir otoparkta duruyor.
 
26 Temmuz 2016 yılından bu yana araç yerinden kımıldamadı. Lüks araç otoparkta adeta çürümeye yüz tutulmuş bir şekilde tozlanırken adeta yazı duvarına döndü. Daha önce, “Beni yıka”, “BJK”, “Bir defa binebilir miyim” sözlerin yanı sıra kalp ve benzeri işaretlerin çizildiği aracın tozlanan camına “Fetocu” yazısı yazdı. Kim veya kimler tarafından yazıldığı bilinmeyen “Fetocu” yazısı aracın üzerinden silinmez iken  lüks aracın fiyatının 100 bin TL’nin üzerinde olduğu tahmin ediliyor.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku