Gündem:
banner175
Fırınlar üretim yapacak, araçlar mahalle mahalle gezip ekmek dağıtımı yapacak

Dün gece itibariyle sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından vatandaşların kafasındaki en önemli soru “ekmeği nereden alacağız?” oldu. Yasak kararının açıklanmasının ardından fırınların önünde uzun kuyruklar oluşurken, Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban’dan konuya ilişkin açıklama geldi.
 
Karadaban, 48 saatlik sokağa çıkma yasağı süresince Denizli’de vatandaşların ekmek sıkıntısı yaşamayacaklarını belirtti.
 
Karabadan, “Vatandaşlarımız endişe etmesin. Kimseyi ekmeksiz bırakmayacağız. Fırınlar ve unlu mamüller üreten yerler açık olacak. Aynı zamanda ekmek dağıtım araçlarımız bu süreçte hizmete girecek. Mahallelere, sokaklara ve caddelere bu dağıtım araçlarıyla ekmek dağıtım ve satışı yapacaktır. Ülke genelinde uygulanan genelge Denizli’de de eksiksiz uygulanacaktır” dedi.
 
 

banner209
Anahtar Kelimeler
DenizligüncelDNEİZLİ
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku