Gündem:
banner175
Gayret polisten, ikram müdürden
Denizli Emniyet Müdürlüğü, ‘iç müşteri memnuniyeti’ prensibi gereği, görevdeki polis memurları için ikram aracı hazırlattı. Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’in girişimleriyle, Pamukkale Belediyesi’nin de desteğiyle hazırlanan ikram aracı, 7 gün 24 saat görevdeki ekiplere ikram servisi yapacak.
 
Denizli Valisi Ahmet Altıparmak’ın da katılacağı mini bir törenle hizmete girecek olan araçla ilgili Denizli Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Ayrıca Şehit ve Gazi Ailelerimizin de yanlarında olmak üzere başta Sayın Valimizle birlikte üst yönetimin yanlarında olduklarını göstermek amacıyla yapılan ziyaretlerde kullanılmak üzere Pamukkale Belediyesinin katkılarıyla hazırlanan ikram Kınıklı Şehitler Polis Merkezi Amirliği önünde tanıtımı yapılarak faaliyete geçirilecektir” denildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku