Gündem:
banner175
Gazeteci Haytan mezarı başında anıldı
Trafik kazasında ölen gazeteci İlyas Haytan için Servergazi Mezarlığı'nda yapılan anma törenine merhumun ailesi, yakınları, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda gazeteci katıldı. Haytan'ın mezarı başında dua edilip, karanfiller bırakıldı. Haytan'ın eşi Nalan, annesi Ayşe ve babası Cafer Haytan gözyaşlarına hakim olamadı. Cemiyeti Başkanı Boyacı, Haytan'ın yaşamını yitirdiği trafik kazasının, meslek hayatlarında aldıkları en kötü haberlerden biri olduğunu söyledi. Boyacı, "Gazeteci İlyas Haytan'ı ölümünün ikinci yılında rahmetle anıyoruz. Haytan, Denizli basınının sevilen isimlerindendi, onu hiçbir zaman unutmayacağız" dedi.
 
Gazeteci İlyas Haytan, 26 Ekim 2015 tarihinde, Denizli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi'nde görevliyken Sarayköy ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu beraberindeki fotoğrafçı Alperen Ersoy ile birlikte hayatını kaybetmişti. Deniz TOKAT / DHA

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku