Gündem:
banner175
Gazilerden Ramazanoğlu'na anlamlı teşekkür
Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı, Ak Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu’na Kahramankazan’ın 16 gazisinden özel teşekkür geldi.
 
MAĞDUR OLDULAR
15 Temmuz darbe kalkışmasında hainlerin önemli hedeflerinden biri olan Ankara’nın Kahramankazan İlçesi’nde gazi olan vatandaşlardan Sinan Coşkun, mağduriyetlerini Ramazanoğlu’nun giderdiğini belirterek teşekkür etti.
 
KAHRAMANKAZAN’DA 9 ŞEHİT, 92 GAZİMİZ VAR
15 Temmuz Gazisi Sinan Coşkun, “Bizler Kahramakazan 15 Temmuz gazileriyiz. Kahramankazan’da 9 şehit, 92 de gazimiz vardı. Gazilerimizden 76’sının hakları 20 gün içinde belli oldu ama ben ve benim gibi 16 gazi arkadaşımızın incelemesi uzun sürdü.
 
BİR HAFTADA ÇÖZDÜ
Tedavi süresince 4 ay boyunca mağduriyet yaşadık. Durumu bizi ziyarete gelen bakanımız Sema Ramazanoğlu Hanımefendi’ye anlattık. İlgileneceğini söyledi. Aradan bir hafta geçmeden benimle birlikte 16 gazimizin hakları verildi. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.
 
RAMAZANOĞLU GAZİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı, Ak Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu ise, hainlerin kan döktüğü o karanlık gecede Türk Halkı’nın göğsünü siper ettiğini belirterek, “Geçmiş olsun ziyaretine gittiğimde gazilerimizin durumunu öğrendim. Bu kahramanlarımızın hiçbir mağduriyet yaşamaması için görevimi yaptım. Onlara tekrar geçmiş olsun diyor ve kahramanlıklarından ötürü ben teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku