Gündem:
banner175
Gazilerin günü
Törene; Vali Hasan Karahan, 11. Komando Tugayı ve Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Gültekin Yaralı, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, Muharip Gaziler Derneği Denizli Şube Başkanı Hamdi Helvacılar, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şube Başkanı Mustafa Işık, askeri ve mülki erkan ile Gaziler ve yakınları katıldı.
 
Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşımız okundu.
 
Muharip Gaziler Derneği Denizli Şube Başkanı Hamdi Helvacılar, günün anlam ve önemi hakkında konuşma yaptı. Daha sonra öğrenciler tarafından Gaziler Günü dolayısıyla şiirler okundu.
 
Valimiz Hasan Karahan ve diğer protokol üyeleri buradaki törenin ardından, Muharip Gaziler Derneğini ziyaret ederek gazi ve gazi yakınlarının gününü kutladı. Muharip Gaziler Derneğindeki etkinlikte ayrıca, Büyükşehir Belediyesi Mehter takımı gösteri sundu. Protokol üyeleri son olarak Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'ni ziyaret ederek şehit yakını ve gazilerimizle bir süre sohbet ettiler.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku