Gündem:
banner175
Gençlik Meclisi'ne bağlı Lise Komisyonu seçildi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi çatısı altında kurulan Lise Komisyonu seçimi yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılan seçimlere Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Gençlik Meclisi Başkanı Tunahan Birden, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kamil Orhan, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Tunahan Birden, yaklaşık 2 ay önce göreve gediklerini belirterek, "Bu sürede üniversite toplulukları ile ortak projeler üretmek konusunda istişarelerde bulunduk. Liseli arkadaşlarımızla birçok konuda çalışma yaptık. Lise Komisyonu seçimleri ile liselerimizde daha aktif olacağız. Gençler için yaptığımız ve yapacağımız tüm proje ve çalışmalarımızda bizlere destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ve Kent Konseyi Başkanımız Ali Değirmenci’ye teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
 
"Gençlik demek, gelecek demektir"
 
Güne gençlerin enerjisi ile başlamanın çok önemli olduğunu kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, “Gençlik demek, gelecek demektir. Bir toplumda, bir şehirde, bir ailede yani herhangi bir oluşumda gençlik varsa orada gelecek var demektir. Ülkemizin geleceği sizlerle daha güzel olacaktır" dedi. Gençlerin donanımlı olması noktasında fırsatların sunulması gerektiğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Her birinizin ayrı ayrı hedefleri var, o hedeflere ulaşmak için gayret sarf etmek gerekiyor. O hedefe giden yoldaki engelleri ise bizlerin kaldırması gerekiyor. Sizlere destek olmamız gerekiyor. Tüm arzumuz el birliği ile güç birliği ile herkesin mutlu olması ve hedefinize ulaşmanız" diye konuştu.

"Hedefimiz gençlerimize destek olmaktır"
 
Türkiye'nin daha ileri gitmesinin gençlerin sayesinde olacağını kaydeden Başkan Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi bünyesinde Kadın, Engelliler, Gençlik ve Çocuk Meclislerinin bulunduğunu, kısa süre önce ise Gençlik Meclisi seçimlerinin yapıldığını, yeni Meclis Başkan ve
Yürütme Kurulu üyelerinin de seçildiğini hatırlattı. Gençlerin sorunlarına, talep ve ihtiyaçlarına daha geniş yelpazede bakabilmek için bugün ilk kez Lise Komisyonu seçimlerinin yapıldığını kaydeden Başkan Zolan, "Sizlerin öncelikleri ve hayata geçirmek istediğiniz projeler bu komisyon ile desteklenecektir. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak en büyük hedefimiz gençlerimize destek olmaktır. Gençlerimizin istediği projeleri hep birlikte hayata geçirelim" dedi.
 
22 kişilik Lise Komisyonu seçildi
 
Konuşmanın ardından Divan Başkanlığını Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci’nin yaptığı Lise Komisyonu seçimi yapıldı. 22 kişinin oluşturduğu Gençlik Komisyonu şu isimlerden oluştu: " Ceylin Uşak, Fadime Gül Yılmaz, Zeynep Buse Afşar, Raziye Öcal, Elif Albay, Gülce Çelik, Melis Tuğuç, Yağmur Gökçe, Esmeray Yarmaz, Şeyma İnce, Sinem Sarıkavak,
Hasan Mert, Şevket Gökçe, Mahmut Emre Tartılacı, Buğra Türköz, Deniz Ekin Çelik, Furkan Abbak, Selman Atlıhan, Erdoğan Kocabaş, Tunahan Apa ve Efe Haşim Divan."
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku