Gündem:
banner175
Genel Başkan Yardımcısı Karacan'dan Başkan Zolan'a ziyaret
Denizli Sivil Toplum Buluşması için Denizli’ye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Harun Karacan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, ilk olarak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan Denizli’ye selam getirdiğini söyledi. Başkan Osman Zolan'ı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eden Karacan, “2019’a giden bu süreçte, Denizli’de yer alan sivil toplum kuruluşlarının şehir ve ülkeyle ilgili gündemini öğrenip, düşüncelerini almaya geldik. Denizli’nin bize vereceği görev ve ödevleri öğrenmek için buradayız” dedi. 

Yatırımları anlattı
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan’a teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gösterdiği belediyecilik anlayışı ile Denizli'ye gece gündüz hizmet ettiklerini ifade eden Başkan Zolan, son dönemde yaptıkları yatırımları anlattı. Ziyaretin sonunda Genel Başkan Yardımcısı Karacan, Başkan Zolan’a Ankara'da İlk TBMM binasının yer aldığı gravür hediye etti. Başkan Osman Zolan ise Karacan’a Denizli’ye özgü çeşm-i bülbül takdim etti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku