Gündem:
banner175
Göçmenlerin arbedesine müdahale eden polis görevden uzaklaştırıldı
Sosyal medyada dün akşam saatlerinde yayılmaya başlayan ve Denizli polisinin keyfi biber gazı kullandığı iddiasıyla büyük tepki çeken olay sonrası Denizli Valisi Hasan Karahan’dan  açıklama geldi.
 
Özellikle twitter’de hızla yayılan ve görüntülerin üzerine açıklama yapan Vali Karahan, 450 kişinin yarattığı izdihamın ardından arbede yaşandığı ve polisin de buna müdahale ettiğini vurguladı.
 
Açıklamada, polisin geçici olarak görevden uzaklaştırıldığı belirtilirken şu bilgilere yer verildi:
 
“Uluslararası Koruma Başvurusunda Bulunma ve Uluslararası Koruma Başvuru Sahiplerinin her Pazartesi günü Denizli İl Göç İdaresi Müdürlüğünde başvuruda bulunma ve kimlik yenileme işlemleri için sıra verilmektedir. Kimlik yenileme işlemleri için Denizli İl Göç İdaresi Müdürlüğünde sıra almak isteyen yaklaşık 450 kişinin bulunduğu bir ortamda oluşan arbedenin önlenmeye çalışılması sırasında meydana gelen olay ile ilgili inceleme ve soruşturma başlatılmış olup, ilgili polis memuru geçici olarak görevden uzaklaştırılmıştır.”

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku