Gündem:
banner175
Güçlü kadınlar, ‘güçlü kadın'ı anlattı
PAÜ Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi ( KASUAM)  Müdürü, PAÜ İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Handan Kumaş’ın açılış konuşmasıyla başlayan panelin oturum başkanlığını KASUAM Müdür Yardımcısı, PAÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Zeynep Meral Tanrıöğen yaptı.
 
Panelde sırasıyla; Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Kadın Mühendisler Komisyon Başkanı, Makine Mühendisi Yıldız Sınmaz Uzgan, “Sanat Üretiminde Kadın” ; Türkoğlu –Türkoğlu Hukuk Bürosu Av. Kübra Türkoğlu, “Aile Hukukunda Kadının Hakları”; Dokuz Eylül Üniversitesi Aile Araştırmaları ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Asuman Altay, “Dünya’da ve Türkiye’de Karar Mekanizmalarında Kadın” ; Ege İş Kadınları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Av. Nilhan Antitoros, “İş Hayatında ve Sosyal Hayatta Kadın” konularında görüşlerini dile getirdiler.
 
Panelin sonunda öğrenci ve akademisyenlerden oluşan katılımcıların soruları panelistler tarafından yanıtlandı. Panelistlere hediye takdiminin ardından etkinlik sona erdi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku