Gündem:
banner175
Güney Kore'den Büyükşehir DESKİ'ye ziyaret
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Güney Kore'nin Chungnam Eyaleti ve bağlı şehirlerdeki yerel yönetimlerde görevli heyeti ağırladı. Ziyarete, Chungman Eyaleti Afet ve Emniyet Kontrolü Genel Müdürlüğünden Seung Won Hong ve Doosoon Ka ile Gongju, Seosan, Nonsan, Geumsan, Buyeo, Chungyang, Hongsung, Yeasam ve Taean şehirlerindeki yerel yönetimlerin alt yapı, inşaat ve su kaynakları ile ilgili birimlerin yöneticileri katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmud Güngör ve ilgili daire başkanlarının katılımıyla konuk heyete Büyükşehir DESKİ’nin yaptığı çalışmalar hakkında bir sunum yapıldı. Güney Kore'den gelen heyet de Chungnam Eyaleti ve bağlı şehirlerdeki altyapı, su kaynakları, çalışma prensipleri ve yaptıkları uygulamalar ile ilgili bilgi verdi.
 
Verimli bir toplantı gerçekleştirildi
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmud Güngör, Chungnam Eyaleti ve bağlı şehirlerdeki yerel yönetimlerde görevli heyet ile bilgi alışverişinde bulunduklarını belirterek, verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi. Büyükşehir DESKİ olarak dünyadaki tüm gelişmeleri yakından takip ettiklerini kaydeden Prof. Dr. Güngör, toplantının hayırlara vesile olmasını diledi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku