Gündem:
banner175
Halk, sorunlarını anlattı
Valilik Konferans Salonunda düzenlenen Halk Toplantısına; Vali Yardımcısı Kemal İnan, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Vali Yardımcıları, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Daire Müdürleri, muhtarlar ile vatandaşlar katıldı.
 
Toplantıda; vatandaşlarımız sorun, talep ve şikâyetlerini Vali Yardımcısı Kemal İnan’a aktardı. Vali Yardımcısı Kemal İnan, vatandaşlarımızın sorularını cevaplayarak, çözüm bulunması için ilgili Daire Müdürlerinden konularla ilgilenilmesini istedi.
 
Toplantıda söz alan vatandaşlar, gerek bireysel gerekse mahallelerinde bulunan birçok sorun, talep ve şikâyetini aktarma fırsatı buldu. Eğitim, iş, tarım ve sağlık konuları başta olmak üzere Belediye ve DESKİ ile ilgili konuları içeren sorunlar vatandaşlarımız tarafından toplantıda dile getirildi. Vatandaşlarımız ayrıca toplantının ardından istek ve şikâyetlerini Valilik binasında hazırlanan platformda ilgili Daire Müdürlerine iletti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku