Gündem:
banner175
Hayla: Berna Öztürk'ün atanması bardağı taşırdı
Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla’nın AK Parti’den istifası büyük ses getirirken, Hayla Denizlihaber.com’dan Ferah Işık’a konuştu, istifasının perde arkasını anlattı.
 
İstifa kararını bir günde vermediğini, uzun bir sürecin sonunda böyle bir kararı aldığını söyleyen Erkan Hayla, “Geri adım atmayacağım. İstifamda kararlıyım” dedi.
 
FETÖ’NÜN YURDUNA EL KOYDUM, BAŞIMA GELMEYEN KALMADI”
İstifa nedeninin Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne Berna Öztürk’ün asaleten atanmasının olmadığını, o atamanın bardağı taşıran son damla olduğunu söyleyen Hayla, “7 Haziran seçimleri sonrası Kale’de FETÖ’nün yurduna el koydum. Hainlerle mücadele ettim. Ben FETÖ’nün kuyruğuna basınca kendimi ağır ceza mahkemelerinde buldum, cinayetle yargılandım. Denizli’de FETÖ’nün kuyruğuna basan ve inine giren tek belediye başkanı benim. Onların inine girince yaşadıklarımı herkes biliyor. Bir insanın başına gelebilecek en ağır suçlamayla karşılaştım. Yaşadığım zorlu süreçte partim arkamda durmadı. Zaten kalbim kırıktı. Müslümanların oylarıyla amir olanlar, Müslümanları münafıklara boğduruyorsa o amire itaat etmem. Sonuçta AK parti ile hiçbir bağım kalmamıştır” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku