Gündem:
banner175
Honaz'da geçici başkanlık yapan Vali Yardımcısı Atlamaz Honaz Kaymakamı oldu
Bu kararla 31 Mart’tak seçimin iptal edildiği Honaz’da 2 Haziran’a kadar belediye başkanı olarak atanan Denizli Vali Yardımısı Turan Atlamaz Honaz Kaymakamlığı görevine atandı. İki dönem Çorum’da belediye başkanlığı yapan Atlamaz, aynı sürde Honaz kaymakamlığı da yapmıştı.
 
Kararname ile Bozkurt Kaymakamı; Muş Korkut’a,  Çal kaymakamı; Çankırı Bayramören’e, Kale kaymakamı; Muş Hasköy’e, Honaz Kaymakamı; Adana vali yardımcılığına, Vali Yardımcısı Kemal İnan ise İstanbul Avcılar kaymakamlığına atandı.
 
Turan Atlamaz’ın Honaz’a il içi atandığı kararname ile Denizli’ye İstanbul Beylikdüzü Vali Yardımcısı Mehmet Okur ile Niğde Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç Denizli vali yardımcılıklarına ve Kastamonu Devrek kymakamı Samet Serin Kale kaymakamlığına atandı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku