Gündem:
banner175
İhtiyaç sahibi 786 aile aylık 130 liraya ev sahibi olacak
Denizli Valisi Hasan Karahan, konutların yapıldığı bölgede incelemede bulunarak yetkililerden konutların son durumu hakkında bilgi aldı.
 
Vali Karahan konut alanı incelemesi öncesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyet Toplantısına katıldı. Buradaki toplantının ardından Karahasanlı Mahallesine geçen ve gerçek ihtiyaç sahibi 786 aile için yaptırılan konut alanlarında incelemelerde bulurdu.
 


Aylık 130 TL taksitle ihtiyaç sahiplerinin ev sahibi olacağı bölgede, yüklenici firma temsilcilerinden bilgi alan Vali Karahan, inşaatlardaki eksikliklerin en kısa zamanda tamamlanması talimatını verdi. Konutların tamamlanması ile birlikte Denizli’deki gerçek ihtiyaç sahiplerinin sıcak bir yuvaya kavuşacağını vurgulayan Vali Karahan, “Konutlar için başvurular geçtiğimiz Mart ayı içinde yapılmıştı. Başvuru sahipleri arasında gerekli araştırmalar yapıldıktan sonra belirlenen kriterleri taşıyan gerçek ihtiyaç sahiplerine konutlar teslim edilecek. Böyle bir fırsatı ihtiyaç sahibi ailelerimize sunan Hükümetimize ve diğer tüm ilgililere vatandaşlarımız adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.
 
Toplamda 35 bin 100 TL'ye mal olacak olan konutlar, bürüt 67,5 metre kare ve 2 + 1. Başvurusu kabul edilen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız aylık 130 lira taksitle 270 ay vadeli olarak konut sahibi olacaklar.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku