Gündem:
banner175
İhtiyaç sahiplerine 130 lira taksitle 786 sosyal konut
Teslim törenine, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Saylan, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Vali Hasan Karahan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da katıldı. Konuya ilişkin Denizli Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Sosyal Devlet anlayışı çerçevesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü işbirliği ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonu kaynaklarıyla uygulanan Sosyal Konut Projesi tamamlanmıştır” dedi.
 
Merkezefendi ilçesi Karahasanlı Mahallesi sınırları içerisinde; brüt 67,5 metre kare ve 2 oda 1 salon şeklindeki konutlara başvurular geçen yıl Denizli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla yapıldı ve 2 bin 93 kişi başvurdu.
 
Valilik’ten yapılan açıklamaya göre, 79’u engelli olmak üzere toplam 786  ihtiyaç sahibi aile, aylık 130 lira olarak 270 ay taksitle toplamda 35 bin 100 TL ödeyecek.
 
Proje kapsamında tamamlanan 786 konut hak sahiplerine teslim edildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku